Αφού πήραμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το μποέμικο στυλ, τώρα θα πάμε για το μποέμικο φόρεμα που εξακολουθεί να μοιάζει καθώς και να πυροδοτήσουμε! Το Bohemian maxi φόρεμα είναι ένα από τα προτιμώμενα μποέμικη στυλ για τώρα. Φαίνεται ξεχωριστό και συναρπαστικό αν το φορούμε κατάλληλα με την κατάλληλη συμπαγής αντιστοίχιση ούτως ή άλλως.

Το Bohemian ή το Boho Style φαίνεται ξεχωριστό καθώς και ενδιαφέρον, όσο συχνά βλέπουμε και πολύ. Ναι, αν δεν είμαστε σπουδαίοι στον αγώνα, αυτό το στυλ θα φαινόταν περιττό ή ακόμα και τείνει να είναι εκκεντρικό. Σε αυτή την περίπτωση θα περάσουμε πάνω από το Bohemian maxi φόρεμα με πλήρη θέματα, καθώς και υλικά όπως ο Chiffon κουνώντας. Που πρέπει να σκεφτούμε στην επιλογή πρόκειται να ανακαλύψει το μοτίβο. Εάν φορούμε φόρεμα floral ως μποέμικη προφορά, επιλέξτε ένα συνηθισμένο χρωματιστό κράμα που δεν έχει επιλεγεί, θα μοιάζει επίσης ως αξέχαστο γεμάτο.

Οι στοίβες του Bohemian Maxi μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για την αντίληψη του στυλ. Οι πασσάλους φούστας με έμφαση, σωρούς καθώς και κορυφές, ωστόσο αφήνουν άλλα προϊόντα καθώς και βασική φυσική εντύπωση.

Σχετικά με τα αξεσουάρ για το Bohemian Maxi Dress, το ακραίο ενδιαφέρον καταβάλλεται σε λεπτομέρειες. Από μακρά καθώς και στρωματοποιημένα περιδέραια, μπερέ καθώς και κασκόλ με κεφαλές, ζώνες, μοκασίνες, μπότες καουμπόη, γκέτες, διαμερίσματα μπαλαρίνα, παπούτσια πλατφόρμας, καθώς και γιλέκα, είναι όλα σχετικά με τα μικρά πράγματα. Η διαφορά μεταξύ κάποιου βασικού καθώς και κάποιος με μια μποέμινη αίσθηση του στυλ είναι στα αξεσουάρ.

Μια κανονική γυναίκα, με γεύση με λίγο στη μόδα (εκτός από τις προτιμήσεις των σύγχρονων τάσεων), μπορεί να πάρει μια λευκή μπλούζα της Οξφόρδης καθώς και να το συνδυάσει με την προφανή μαύρη φούστα μολύβι, τις μαύρες αντλίες ευρεσιτεχνίας και, αν είναι πραγματικά τολμηρή, μια κόκκινη δερμάτινη τσάντα. Αυτό είναι ένα φανταστικό και κλασικό.

Μια κυρία με μια μποέμικη νοοτροπία θα εμφανιζόταν στην ίδια ακριβώς παραδοσιακή εμφάνιση χρησιμοποιώντας την ίδια μπλούζα κάτω από ένα μαύρο φόρεμα αλλαγής στυλ της δεκαετίας του 1920, προσθέτοντας μαύρα καλσόν καθώς και μπότες αστραγάλου, καθώς και αξεσουάρ μαλλιών όπως ένα κόκκινο πλεκτό μπερέ ή ένα συγκεντρωμένο κλιπ από πολύτιμους λίθους. Εκτός από το γεγονός ότι πηγαίνει το πορτοφόλι, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Και για το επόμενο επίπεδο, ακριβώς πώς βλέπουμε τη συμμόρφωση με τις εικόνες για το στυλ -φόρεμα Maxi καθώς και το στυλ για να πάρει πολύ περισσότερες εμπνεύσεις.

Όμορφο φόρεμα Boho
Βοημικό φόρεμα
Φυτικό φόρεμα
Φόρεμα Bohemian Maxi

Φόρεμα Bohemian Maxi
Φόρεμα boho

Boho κομψό μακρύ φόρεμα
Φθινόπωρο του φθινοπώρου
Λευκό φόρεμα Maxi Bohemian

Αγοράστε παρόμοια προϊόντα για φορέματα maxi:

Δείτε επίσης

Κατάστημα & στυλ, καλοκαιρινή μόδα
Ακριβώς πώς να στυλ το denim σας για την καλύτερη εμφάνιση του Σαββατοκύριακου

πηγή εικόνας
Αποθηκεύσετε

Αποθηκεύσετε

Αποθηκεύσετε

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *