τα ιδανικά αποκριτικά Tshirts από το Akumu Ink
Το Akumuink ξεκίνησε το 2008 και την πώληση μεμονωμένων Tshirts online από ένα σπίτι δύο υπνοδωματίων στο Μόντρεαλ του Καναδά.
Το όνομα της μάρκας αναγνωρίστηκε χρησιμοποιώντας την ιαπωνική μετάφραση για εφιάλτη, το οποίο είναι πάντα το κυρίαρχο θέμα των σχεδίων.
Ακριβώς εγκαίρως για το Halloween κυκλοφόρησαν ένα νέο σύνολο μπαλών κολοκύθας. Διατίθεται για άνδρες και γυναίκες:

Επίσης τον Οκτώβριο κυκλοφόρησαν ένα Tshirt ειδικά αναπτυγμένο για τις γυναίκες:

Και ένα μόνο για τους άνδρες:

Οι κορυφές των δεξαμενών των γυναικών είναι τώρα 30% έκπτωση! Να είστε βέβαιος να ρίξετε μια ματιά σε ολόκληρο το τμήμα πώλησης για πολύ περισσότερα αντικείμενα που ίσως σας αρέσει:

Οι άνδρες ήταν μεταξύ εκείνων που ήταν παρόντες στο New York Comic Con στις αρχές Οκτωβρίου και είχαν ένα αποκλειστικό σχέδιο κλωτσιάς με τον Michonne, τον χαρακτήρα από το The Walking Dead, ένα T-shirt Fanart περιορισμένης έκδοσης που θα μπορούσατε να έχετε πάρει για εντελώς δωρεάν για Αγορά με άλλα 4 μπλουζάκια! Ελέγξτε το παρακάτω:

Αλλά μην αποθαρρύνεστε – για το Σαββατοκύριακο αποκριών θα είναι στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια για το Comikaze Expo έτσι, αν βρίσκεστε στην περιοχή, μπορείτε να πάτε και να πείτε γεια σε αυτούς. Εάν θέλετε να προετοιμάσετε κάτι για να παραλάβετε την εκπομπή, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info @ akumuink. com:

Ποτέ δεν σταματούν τους απροσδόκητους πελάτες με ολοκαίνουργια καλούδια, οπότε έχουν ήδη προγραμματίσει τη μελλοντική απελευθέρωση ενός αποκλειστικού μπλουζάκι «The Nightmare Before Christmas» τον Νοέμβριο. Η απόφαση σχετικά με τον χαρακτήρα να επιλέξει ως κεντρικό σημείο για το σχεδιασμό επιλέχθηκε από τους ίδιους τους πελάτες! Αυτό είναι καλύτερο – μια δημοσκόπηση όπου το κοινό επέλεξε αυτό που θα βάλει στη συνέχεια και εδώ είναι τα αποτελέσματα:

Θα σας αφήσω με πολύ πιο εμπνευσμένα σχέδια για αυτό το Halloween και για όλο το χρόνο, για να γιορτάσετε το στυλ Tim Burton:

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *