Έχω κατά νου να συζητάμε για λίγο πίσω για έναν ιστότοπο – έτος του Tshirt – όπου ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιούσε καθημερινά διαφορετικά μπλουζάκια, καθώς και ορισμένα εξαιρετικά σχέδια. Τα 365 μπλουζάκια δυσκολίας! Έφερε τα Sads όταν έμεινε σιωπηλός – βλέπω ότι δεν υπάρχει δημοσίευση για το τρέχον έτος, ωστόσο μια παρόμοια δουλειά έχει χτυπήσει τα εισερχόμενά μου – 36T5. Ο Andi το πήρε για να φορέσει διαφορετικά μπλουζάκια καθημερινά για το σύνολο του 2013, που ήταν ένας άπληστος φορέας πουκάμισα.
Κάθε δωρεά λαμβάνει τη δική της είσοδο στον ιστότοπο, η οποία είναι η ανταμοιβή για την απόκτηση λιανοπωλητών, τους σχεδιαστές πουκάμισα Tee καθώς και το εμπλεκόμενο ευρύ κοινό. Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο οι εργασίες αυτές γίνονται πολύ καλύτερες είναι ότι στο τέλος της εργασίας (Ιανουάριος 2014), θα περάσει όλα τα συνεισφέροντα μπλουζάκια σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ενδυμάτων.
Εδώ είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα μπλουζάκια που εμφανίζονται, το καθένα με τη δική τους ιστορία. Η δυσκολία των τριών και των εορτασμών είναι διασκεδαστική για όλους τους εορτασμούς που εμπλέκονται, οπότε αν είστε μάρκα που ψάχνετε για κάποια έκθεση καθώς και θέλετε να συνεισφέρετε στη φιλανθρωπία, φροντίστε να επιθεωρήσετε τον ιστότοπο:
Τα 365 μπλουζάκια δυσκολίας στο 36T5!
Είμαι όλα τα aithat, folk90s kidhalloween t-shirtbrave new worldgraphic lab t-shirt

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *