Clothing

Τύποι φανέλων μπάσκετ και σορτς από παραγωγούς που θα έπρεπε να διαθέτετε τώρα

Τύποι μπάσκετ και σορτς από παραγωγούς που θα έπρεπε να διαθέτετε τώρα
19/01/2019, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει επιχείρημα ότι το μπάσκετ είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον δυτικό κόσμο. Αλλά η αυξανόμενη δημοτικότητά του στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, ειδικά στην πυκνή περιοχή της Νότιας Ασίας δεν έχει τίποτα λιγότερο από έκπληξη για πολλούς εμπειρογνώμονες. Αυτή η παγκόσμια δημοτικότητα του μπάσκετ ανοίγει νέο παράθυρο ευκαιριών σε εταιρείες αθλητικών ενδυμάτων σε όλο τον κόσμο. Εάν εσείς, ένας τέτοιος ιδιοκτήτης της εταιρείας, αμφιβάλλετε ότι, εδώ είναι ένα εκπληκτικό γεγονός- μια μέση ομάδα στο ΝΒΑ αξίζει πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.
Τι υποδηλώνει αυτός ο αριθμός;
Το προαναφερθέντα γεγονός υποδηλώνει την αύξηση της αύξησης της τρέλας για το μπάσκετ. Εγγραφή τηλεοπτικών προσφορών, υψηλής αποτίμησης franchise, υψηλότερη αξία διαφήμισης- Μην εκπλαγείτε αν το μπάσκετ αναλάβει το NFL και ξεπερνά το μέγεθος του στο μέλλον του έτους.
Συνδέοντας τις τελείες
«Με αυτή την καταπληκτική δημοτικότητα στο μπάσκετ, έρχεται μια μεγαλύτερη ζήτηση στα εμπορεύματά της. Σωστά; Αυτές οι υψηλές μορφές έχουν ωθήσει τους παραγωγούς μπάσκετ φανέλας στην άκρη των καθισμάτων τους. Η παραγωγή ενδυμάτων μπάσκετ δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλή σε κλίμακα. Με πολύ περισσότερες ποικιλίες, συνδυασμούς χρωμάτων και διαφορετικά υφάσματα- η τοποθέτηση του μεγάλου πληθυσμού του «βασιλείου μπάσκετ» πολύ πιο αποτελεσματικά έχει πάει σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Πληκτρολογώ
Αυτοί οι παραγωγοί παρέχουν τρεις διαφορετικούς τύπους φανέλων μπάσκετ και σορτς που ταιριάζουν σε διαφορετικούς πελάτες, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους.

Αυθεντικά- Αυτοί είναι οι ακριβείς τύποι ενδυμάτων που φορούν οι επαγγελματίες παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων και των πρακτικών συνεδριών. Τα καλύτερα υφάσματα χρησιμοποιούνται 100% πολυεστέρα, μαζί με την τεχνολογία Dri-Fit- γεγονός που κάνει αυτά τα ρούχα πολύ πιο άνετα και αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των προβλημάτων ιδρώτα. Επιπλέον είναι τα πιο δαπανηρά από τους τρεις τύπους.

Έτσι, αν πρόκειται να τα αποθηκεύσετε, το κοινό -στόχος σας θα είναι οι επαγγελματίες και οι φιλοδοξίες του μπάσκετ.

Swingman- αυτός ο τύπος είναι ως επί το πλείστον μια περιστασιακή ενδυμασία. ικανός να φορέσει σε διάφορα άτυπα γεγονότα. Γίνονται χρησιμοποιώντας μείγμα πολυεστέρα. Ενώ πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν τεχνολογία Dri-Fit, άλλοι δεν το κάνουν. Έρχονται σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και είναι πολύ λιγότερο δαπανηρές από τις αυθεντικές φορέματα.

Οι άνθρωποι που ψάχνουν για περιστασιακά και κομψά ενδύματα, καθώς και τους ερασιτέχνες μπάσκετ, αγοράζουν αυτό το swingman περισσότερο.

Replica- Αυτός είναι ο τύπος που έγινε πολύ για τους οπαδούς του μπάσκετ, οι οποίοι θέλουν να φτιάξουν την ομάδα τους σε έναν αγώνα. Η τεχνολογία εκτύπωσης οθόνης χρησιμοποιείται για την αποτύπωση διαφόρων ετικετών και αριθμών. Είναι πολύ ελαφρύτερα, λιγότερο ανθεκτικά και τα πιο προσιτά από τους τρεις τύπους.

Έτσι θα ήταν καλύτερο να αποθηκεύσετε αυτά τα ρούχα ρεπλίκα κατά τη διάρκεια των ημερών του πρωταθλήματος. Γιατί σε αυτές τις μέρες η ζήτηση είναι πάντα υψηλή.

Με την συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα του μπάσκετ και τους διάφορους τύπους ενδυμάτων, από τους κατασκευαστές σορτς μπάσκετ και μπάσκετ, ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικές ανάγκες- οι εταιρείες αθλητικών ενδυμάτων παίρνουν πολλές επιλογές για να προσελκύσουν νέους καταναλωτές και να ικανοποιήσουν τα υπάρχοντα πολύ πιο αποτελεσματικά. Τελικά αυτό τους επιτρέπει να κερδίζουν μεγαλύτερα έσοδα, χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές φανέλων μπάσκετ
φανέλες μπάσκετ
Κατασκευαστής φανέλων μπάσκετ
μπάσκετ φανέλες ΗΠΑ
Κατασκευαστές σορτς μπάσκετ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *