Αγαπητέ Φόρεμα για τους αναγνώστες της ημέρας,

Ελπίζω να είχατε υπέροχες διακοπές, με πολλούς αγαπημένους και γοητευτικούς ανθρώπους γύρω και να γελάσετε και να τρώνε νόστιμα πράγματα. Είχα έναν υπέροχο χρόνο τον εαυτό μου και μέρος αυτού ήταν χάρη σε όλους σας!

Ξέρω ότι το δώρο της ευγενικής σας προσοχής δεν ήταν πραγματικά μια διακοπή ένα (περισσότερο ένα χρόνο όλο το χρόνο, σας ευχαριστώ!) Αλλά λόγω της προσοχής σας, όλα τα είδη των πολύ μεγάλων ανθρώπων ήθελαν να διαφημισθούν σε αυτόν τον ιστότοπο … που οδήγησε Για να είμαι σε θέση να πάρω μια ολοκαίνουργια ραπτομηχανή! (Έκανα μια απόφαση να χρησιμοποιήσω τα χρήματα που εγείρονται από τις διαφημίσεις για αυτό το site για καλό – δηλαδή, πολύ περισσότερα ράψιμο – αντί για το κακό.)

Εδώ είναι, δεν είναι υπέροχη; (Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τους πολύτιμους λαούς στο SEW VAC Direct.)

Μέχρι στιγμής έκανα δύο shirtdresses. Ναι, δύο. Με τα περιλαίμια και τις κουμπιά και τα πάντα, και ένα ήταν ακόμη και η ελευθερία-εκτύπωση! (Ο άλλος ήταν polka-dot. Θα έχω εικόνες πιθανώς νωρίς την επόμενη εβδομάδα.) Ο κατασκευαστής είναι σαν ένα όνειρο για κουμπιά. Έχω πάντα ήθελα το δικό μου ρομπότ, και τώρα έχω ένα! Ένα ρομπότ που κάνει κουμπιά, το καλύτερο είδος.

Έτσι – ευχαριστώ όλους πολύ! (Και σας ευχαριστώ και στους γοητευτικούς διαφημιζόμενους μας.) Λατρεύω το νέο maker και δεσμεύω να το χρησιμοποιήσω πολλά.

Δικος σου,

Erin

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Πώς να επιλέξετε ένα ραπτομηχανή 3, 2008With 79 σχόλια
Ο φόρεμα ένας οδηγός ημέρας για να μάθετε να ράβω: Μέρος Onefruary 5, 2008
Πού να σχεδιάσετε το Linejune 16, 2009 Σχόλια 63

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *