Uncategorized

7 νόστιμοι τρόποι για να φτιάξετε τον επόμενο Negroni

Οι συντάκτες μας μοιράζονται τις αγαπημένες τους συνταγές

Αν αγαπάτε τα κλασικά ανδρικά ενδύματα, οι πιθανότητες σας αρέσει και το κοκτέιλ Negroni. Όπως το καλό ύφος, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να φτιάξετε ένα Negroni σωστά. Έτσι, στο πνεύμα του ξεχωριστού προσωπικού στυλ και της έκφρασης, ζητήσαμε από τους συντάκτες μας να μοιραστούν τις καλύτερες συνταγές Negroni. Γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει τουλάχιστον ένα που αγαπάτε.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:
Όλα λάθος με τη συνταγή Negroni του Stanley Tucci
Ένα κλασικό επαναπροσδιορισμένο: το λευκό negroni
Η αρχική ανάρτηση HSS Negroni

Ο τέλεια χρονομετρημένος Negroni του Gary Harrison

Επιτρέψτε μου να κάνω μια ιδέα να το δηλώσω ότι για μένα δεν υπάρχει κανένας ιδανικός Negroni. Το να έχετε μια βαθιά καθιστή προτίμηση για μια συγκεκριμένη συνταγή ισοδυναμεί με την ομολογία ότι θα θέλατε σοβαρά να έχετε μόνο ένα ρολόι. Δεν θα φορούσα δεξαμενή καρτέρ κατά τη διάρκεια της κατάδυσης ούτε ενός ναυτικού για να ανοίξει τη νύχτα μιας όπερας. Ο ιδανικός Negroni εξαρτάται επίσης από το χρονοδιάγραμμα και τις περιστάσεις.

Χ

15 πολλά ζωτικά αξεσουάρ για τους άνδρες

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 9 λεπτών, 51 δευτερόλεπτα

Επόμενο
10 αναβαθμίσεις στυλ στιγμιαίας και εύκολης ανδρικής
05:10

Ζω
00:00
09:51
09:51

Υπό το πρίσμα ενός ηλιόλουστου απόγευμα, με φαινομενικά απεριόριστη δυνατότητα μπροστά μου, και ζεστά χαμόγελα και φαγητό στο δρόμο, συνήθως επιλέγω ένα φρέσκο, σθεναρό St. John εμπνευσμένο Negroni ως ξαφνικό. 1/2 Tanqueray, 3/10 punt e mes, 2/10 campari και μια φλούδα λεμονιού (όχι πορτοκαλί) για επιπλέον φρέσκια πικρία. σερβίρεται σε ένα μεγάλο ποτήρι με πολύ πάγο.

Μετά το σούρουπο, γεμάτο φαγητό και ικανοποίηση, με τους Coltrane και Ellington να παίζουν στο Hi-Fi, φτάνω πάντα για κάτι διαφορετικό. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι 1/3 Berry Bros No. 3 Gin, 1/3 Martini Bitter Riserva Speciale, 1/3 Vermouth (antica Formula ή Cocchi Vermouth di Torino ανάλογα με το τι θα μπορούσα να φάω και αν αισθάνομαι σαν βανίλια ή σκοτάδι σοκολάτα για να το ξεπεράσει). Γαρνιρισμένο με αφυδατωμένο πορτοκαλί τροχό. σερβίρεται σε ένα γυαλί DOF με απλό κύβο καθαρού πάγου (κατασκευασμένο από μεταλλικό νερό).

– Gary Harrison

Το τετράποδο Negroni του Drew Chambers

1 ουγκιά ενσωματωμένο ξηρό τζιν
0,5 oz carpano Antica Vermouth
0,5 oz punt e mes
1 oz contratto πικρή

Συνδυάστε τα παραπάνω συστατικά, ανακατέψτε πάνω από πάγο, σερβίρετε πάνω από έναν καθαρό κύβο – μου αρέσουν οι πάγοι των Wintersmiths – και γαρνίρετε με φλούδα πορτοκαλιού. Θεωρώ ότι με το χωρισμό του βερμούτ σε αυτά τα δύο μέρη περιορίζει τη γλυκύτητα και ενσωματώνει επίσης όλη τη βερνικότητα που κάνει το punt e τόσο μεγάλη. Γνωρίζω επίσης ότι αυτό είναι ιερό, αλλά νομίζω ότι το Contratto είναι καλύτερο από το Campari. Το Contratto επιτυγχάνει το ίδιο πράγμα με το Campari εδώ, αλλά με μια συνταγή που είναι πρακτικά τόσο περίπλοκη όσο η Chartreuse προσθέτει ένα επίπεδο βάθους που είναι φανταστικό. (Και μου αρέσει επίσης ότι δεν υπάρχει πρόσθετος χρωματισμός.)

Τέλος, νομίζω ότι το Amass Gin είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα gins των τελευταίων ετών. Υπάρχουν σημειώσεις εσπεριδοειδών που λειτουργούν καλά, αλλά και λίγο καπνό και μπαχαρικό που κάνει για ένα πραγματικά καταπληκτικό τζιν που σας ενδιαφέρει. Και, φυσικά, κάνει επίσης έναν δολοφόνο Negroni.

– Drew Chambers

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας προσαρμοσμένων ανδρικών ενδυμάτων και αξεσουάρ

ΕΞΕΡΕΥΝΩ

Ο Negroni Vecchio του Casper Lundmose

1 ουγκιά. Βοοειδές τζιν
1 ουγκιά. vintage punt e mes
1 ουγκιά. vintage Campari
Αποξηραμένη φέτα πορτοκαλιού για γαρνιτούρα

Αν με ακολουθήσετε στο Instagram, ξέρετε ότι είμαι ένας σημαντικός ανεμιστήρας Negroni. Θα ήταν ένας αυτοσεβαστός ενθουσιώδης άνδρας αν δεν ήμουν; Μου αρέσει να πειραματίζομαι με συστατικά, αναλογίες και διαφορετικές παραλλαγές – ωστόσο, ποτέ δεν αποκλίνω πολύ μακριά από το πρωτότυπο.

Το αγαπημένο μου είναι το Negroni Vecchio. (Στην πραγματικότητα, ένα 2/3 Negroni Vecchio επειδή δεν χρησιμοποιώ vintage gin.) Με τα χρόνια, έχω συμβεί σε ένα μπουκάλι Campari της δεκαετίας του 1980 καθώς και μια ποικιλία από γλυκά βερμούτ από την ίδια εποχή με το προσωπικό μου αγαπημένο είναι punt Ε.

Τα 30 χρόνια γήρανσης δίνουν στα πνεύματα μια πολύ πιο πολύπλοκη γεύση. Το Campari, για παράδειγμα, έχει μια πολύ ισχυρότερη πικρία που μου αρέσει πολύ. Και το punt e mes έχει χάσει λίγο από τη γλυκύτητά του και έχει πάρει ένα προφίλ γεύσης που είναι πιο σκούρο και βαθύτερο. Όσο ένα τζιν πηγαίνει, συνήθως επιλέγω το Beefeater, καθώς νομίζω ότι είναι ένα από τα υψηλότερα ποιοτικά κτυπήματα για το buck.

Δεδομένου ότι πραγματικά απολαμβάνω τα πικρά γούστα – θα πάρω ένα IPA πάνω από ένα ale κάθε μέρα της εβδομάδας – συνήθως πηγαίνω λίγο βαρύτερο στο Campari σε σύγκριση με το βερμούτ. Αλλά όταν δουλεύω με ένα vintage Vermouth, πάντα επιλέγω την κλασική μέτρηση ίσων τμημάτων.

Για γαρνιτούρα, είτε μια φρέσκια φέτα πορτοκαλί με τον “σωστό” τρόπο, είτε μια φέτα αποξηραμένου πορτοκαλιού που κρατώ στο σπίτι μου. Μου αρέσει το σπίτι προσθέτει γεύση στη μύτη καθώς και στο ποτό. Η κορυφαία μου πρόταση – αν συναντήσετε ένα μπουκάλι vintage, μην ξεπεράσετε την ευκαιρία – παίρνει το Negroni σας σε άλλο επίπεδο.

– Casper Lundmose

Ο πλούσιος & κλασικός Negroni του Brian Sacawa

1 ουγκιά. Tanqueray London Dry Gin
1 ουγκιά. Cocchi Vermouth Di Torino
1 ουγκιά. Καμπάρι
Πορτοκαλί φέτα, μισό, για γαρνιτούρα

Είμαι ένα πλάσμα συνήθειας. Ξέρω τι μου αρέσει και μόλις το καλέσω, το rarely αλλαγές. Παραδόξως, όμως, η γεύση μου για μια συγκεκριμένη συνταγή Negroni μπερδεύει και ρέει με την εποχή και τις γεύσεις μου. Επιπλέον, με τόσο πολλές δυνατότητες και παραλλαγές, αισθάνομαι ότι δεν πειραματίζομαι από καιρό σε καιρό θα έκανε τον εαυτό του μια κακή υπηρεσία. Ωστόσο, όταν κάνω κλήση σε μια συνταγή, τείνω να κολλήσω με αυτό για μια καλή στιγμή και αυτό είναι αυτό που ευνοούσα πρόσφατα.

Πριν μπείτε στα μέσα και τα outs της τρέχουσας αγαπημένης μου συνταγής Negroni, ας μιλήσουμε για το προηγούμενο αγαπημένο μου. ίσα μέρη beefeater τζιν, Martini & Rossi Sweet Vermouth και Campari. Μια πολύ κλασική, καμία μέθοδος ανοησίας και πώς κάθε negroni που είχα ποτέ στην Ιταλία ήταν προετοιμασμένη. Και όπως οι Ιταλοί μπάρμαν μου, δεν ενοχλούσα τίποτα – το μάτι κάθε συστατικό καλύτερο στο ποτήρι, προσθέστε λίγο πάγο, ανακατεύετε μερικές φορές με το δάχτυλό μου και απολαύστε.

Τώρα, η τρέχουσα αγαπημένη μου συνταγή. Είναι σίγουρα κλασικό, αλλά τα ratchets μερικά πράγματα μέχρι μια εγκοπή από το παλιό βοοειδές, Martini, Campari στέκονται δίπλα. Πρώτον, το Tanqueray London στεγνό. Εκτός από το να είναι ένα πολύ πιο ισχυρό πόσιμο, έχει ένα μεγαλύτερο δάγκωμα και snap στο προφίλ γεύσης, το οποίο παίζει όμορφα με το Campari. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πλούσια γεύση και υφή του Cocchi Vermouth Di Torino – πολύ πιο βαθιά και πολύ πιο πολύπλοκα από το Martini & Rossi.

Για αυτή τη συνταγή, ξεσπά το γυαλί ανάμειξης και jiggers, επειδή προσπάθησα να βουνά αυτό μερικές φορές, μπορώ να σας πω ότι η ακρίβεια έχει σημασία εδώ. Ανακατέψτε με πάγο για 30 δευτερόλεπτα, στέλεχος σε ένα διπλό παλιομοδίτικο γυαλί πάνω από ένα μεγάλο πάγο και γαρνίρετε με πορτοκαλί σφήνα.

– Brian Sacawa

Το αρχικό #Menswear Negroni της Tony Gorga

1 ουγκιά. Μαϊμού 47 τζιν
1 ουγκιά. Τσιμπήματα
1 ουγκιά. Καμπάρι
1 φέτα cara cara πορτοκαλί για γαρνιτούρα

Ενώ θα φτιάξω ένα Negroni με πολλά gins noncucumbery (Tanqueray είναι ένα εξαιρετικό και άμεσα διαθέσιμο-καλή επιλογή, Brian), έχω πρόσφατα φανταχτεί πιθήκους 47. Είναι σίγουρα ακριβό, αλλά η λεπτή ισορροπία των εσπεριδοειδών και των βοτάνων Οι σημειώσεις συμπληρώνουν κάθε καλό βερμούτ. Για μένα, όμως, το βερμούτ είναι αυτό που δίνει ένα χαρακτήρα Negroni και το punt e mes είναι ακριβώς το εισιτήριο.

Είναι πλούσιο και παχύ, με αίσθηση στο στόμα παρόμοια με το καλό βαλσάμικο. Μπορεί να είναι σιρόπι, αλλά μακριά από υπερβολικά γλυκό. Αισθάνομαι σαν να πίνω κάτι ουσιαστικό και είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος σε ένα καλό ribeye στη σχάρα.

Όσο για το Campari, δεν έχω μεγάλη εμπειρία (ή αισθάνομαι σαν να ξεχειλίζω) με τα vintage καλούδια. Πάρτε μου μερικά από τα έντονα κόκκινα πράγματα από το τοπικό κατάστημα αλκοολούχων ποτών και είμαστε καλοί να πάμε.

Ο πρώτος μου Negroni είχε μια πορτοκαλί φέτα, και αυτός είναι ο τρόπος που τα κάνω τώρα. Θα κάνω ένα πορτοκαλί αίμα αν μπορώ να το βρω- αλλά η λεπτή γλυκύτητα της ποικιλίας Cara Cara λειτουργεί πολύ καλά. Είναι επίσης ένα καλό μέγεθος για γυάλινα σκεύη.

Η ποιότητα του πάγου είναι ένα εξαιρετικά υποτιμημένο συστατικό σε οποιοδήποτε κοκτέιλ. Έχω πολύ καλό νερό βρύσης στο σπίτι μου, αλλά το τρέχω μέσα από το φίλτρο Brita ούτως ή άλλως. Προτιμώ επίσης ένα στρογγυλό μπλοκ πάγου σε τετράγωνο ή πολλαπλούς κύβους. Η βραδύτερη τήξη ισούται με ένα λιγότερο ποτισμένο ποτό.

Όσο για τις αναλογίες, είμαι ένας κλασικός τύπος ίσων μερών. Αναμιγνύω τη δική μου σε παρτίδες και το αποθέσω στο ψυγείο μου. Είναι ένα μικρό νεύμα στον καθυστερημένο παππού μου, του οποίου ο σύντροφος χρησιμοποίησε για να κρατήσει ένα βάζο του “φαρμάκου” του (ένα ξηρό Vo Manhattan) στο ψυγείο, ώστε να μπορεί να έχει μισή πύλη κάθε απόγευμα. Έζησε στο 101, οπότε περιμένω ότι είναι μια καλή πρακτική να ακολουθήσει.

– Tony Gorga

Το κλονισμένο Brad Lanphear, δεν αναδεύεται Negroni

1 ουγκιά. Tangueray No. Ten
1 ουγκιά. Martini & Rossi Sweet Vermouth
1 ουγκιά. Καμπάρι
Φλούδα πορτοκαλιού για γαρνιτούρα

Μου αρέσει το Negronis Extra Cold Cold, γεγονός που τους κάνει πολύ πιο αναζωογονητικό στους θερμότερους μήνες. (Ωστόσο, αυτό δεν υπονοεί ότι δεν μπορούν να είναι ευχαριστημένοι σε όλο το χρόνο …) Τυχαίνει να είμαι πολύ πιο ιδιαίτερη για τη διαδικασία της παραγωγής του Negroni από τα πραγματικά συστατικά του ποτού. Όσο έχετε Campari, κάθε καλό τζιν και γλυκό βερμούτ θα κάνει το τέχνασμα. Τυχαίνει να έχω Martini & Rossi μαζί με το Tanqueray No. Ten στο χέρι καλύτερα τώρα, οπότε ας επιλέξουμε αυτά.

Αυτό που είμαι απίστευτα ιδιαίτερα είναι ο πάγος. Πρέπει να είναι ~ 1 “κύβοι πάγου – χωρίς τσιπς ή ημισελήνη σε σχήμα πάγου πάγου. Θα χρειαστείτε ένα καλό παλιομοδίτικο δίσκο πάγου, που πρέπει να χρησιμοποιείτε για όλα τα κοκτέιλ σας ούτως ή άλλως. Εάν μπορείτε να βρείτε αυτό από αυτούς τους δίσκους μεταλλικών μοχλών του 1960 που κάνει τους ιδανικούς κύβους, το είδος που ο παππούς σας πιθανώς χρησιμοποίησε, είστε στην επιχείρηση.

Το παρασκεύασμα ξεκινά με το να αρπάξει μια μεγάλη χούφτα πάγου και στη συνέχεια τοποθετώντας το σε ένα μεγάλο μεταλλικό αναδευτήρα κοκτέιλ. Στη συνέχεια, ρίξτε 1 ουγκιά. κάθε συστατικού πάνω από τον πάγο. Ανακινήστε έντονα! Στη συνέχεια, βάλτε μια άλλη, μικρότερη χούφτα πάγου σε γυαλί βράχων. Τραβήξτε τον αναδευτήρα στο ποτήρι, πάνω από τον πάγο. Γαρνίρετε με φλούδα πορτοκαλιού για μια επιπλέον παύλα εσπεριδοειδών και ποπ χρώματος. Απολαύστε το λαμπερό.

– Brad Lanphear

Το Mezcal Negroni του Steven Elliott

1 ουγκιά. Del Maguey Mezcal
1 ουγκιά. Dolin ή Carpano Antica Sweet Vermouth
1 ουγκιά. Καμπάρι
Φλούδα πορτοκαλιού για γαρνιτούρα

Ας είμαστε ειλικρινείς, ο κλασικός NegronΗ συνταγή είναι ένα που κάθε αυτοσεβαστός κοκτέιλ λάτρης πρέπει να ξέρει πώς να κάνει. Ενώ δεν θα κάνω ποτέ διακρίσεις ενάντια στο διάσημο ποτό, η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί λίγο από αυτά. Ίσως είναι η συνεχής ειδωλολατρία ή ίσως είναι πώς μετά από μερικούς πάρα πολλούς αισθάνομαι σαν απόλυτος θάνατος. Γαμώτο, τζιν!

Αυτό που κάνω επαίνους για το ιταλικό ποτό είναι το ισορροπημένο 1-1-1 μίγμα του πνεύματος, των πικρών και του απεριτίφ. Δεν είμαι κάποιος που κρατά ένα πλήρως αποθηκευμένο μπαρ στο σπίτι μου, έτσι σε μια κανονική μέρα, ένα κοκτέιλ με περισσότερα από τέσσερα συστατικά δεν ταιριάζει στο στυλ μου, το οποίο είναι ένας από τους λόγους που μου αρέσει ο Negronis.

Η αγαπημένη μου ερμηνεία του Negroni είναι ο Mezcal Negroni. Αυτό που εκτιμώ για το mezcal είναι η καπνιστή γεύση που προσθέτει στο μίγμα. Σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα του βερμούτ και την πικρή πορτοκαλί γεύση του Campari, είναι ένα εύκολο κοκτέιλ κατανάλωσης που επιλέγω εννέα φορές από τα 10.

Μου αρέσει να αλλάζω τα πράγματα και συνήθως αλλάζει ένα ή όλα τα τρία συστατικά για να αποκτήσω ένα διαφορετικό προφίλ γεύσης. Αντικατάσταση του Campari με το Zucca Amaro, αλλάζοντας το γλυκό βερμούτ ή δοκιμάζοντας ένα νέο μπουκάλι mezcal. Κάθε αλλαγή προσθέτει μια απόχρωση στο Negroni που το διατηρεί ενδιαφέρον και ευχάριστο.

– Steven Elliott

Η αγαπημένη σας συνταγή;

Κοιτάξτε κάτω με την καλύτερη συνταγή Negroni!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *