5 combos φθορά γυμναστικής που θα σας κάνουν τη βασίλισσα του γυμναστηρίου
24/09/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Πριν αρχίσετε να διαβάζετε, να πάρετε απολύτως ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να απαντήσετε στην ερώτηση- γιατί πηγαίνετε στο γυμναστήριο; Είναι για το τεράστιο κίνητρο να γίνει κατάλληλο; Ή μήπως είναι ένα μεγάλο κοινωνικό χώρο hangout όπου μπορείτε να συναντήσετε νέους ανθρώπους; Όποια και αν είναι ο λόγος, σας αρέσει να πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Αλλά για άλλη μια φορά, τι φοράτε στο γυμναστήριο; Απορρίπτεται μπλουζάκι και σορτς; Υψηλή λειτουργική αθλητική σουτιέν και γκέτες; Ό, τι φοράτε, σας αρέσει να πηγαίνετε στο γυμναστήριο.

Η αγάπη μας για τη μετάβαση στο γυμναστήριο είναι τόσο υπερβολική που συχνά έχουμε την τάση να ξεχνάμε ότι υπάρχουν ορισμένες ετικέτες γυμναστικής που πρέπει να ακολουθήσουμε. Όταν σχετίζεται με το γυμναστήριο που φοράει ειδικότερα (και αγνοεί απολύτως το είδος της προπόνησης που κάνετε), η μετάθεση και ο συνδυασμός των ρούχων μπορεί να είναι συγκλονιστικό. Ενώ μερικές από τις ενσωμάτωση φαίνεται αρκετά καλή για να πάρουν όλη την προσοχή, μερικοί μπορούν να προσθέσουν μόνο στη δυστυχία σας. Μέχρις ότου το μοναδικό κίνητρό σας για το χτύπημα του γυμναστηρίου μπορεί να δικαιολογηθεί ως ανάγκη να δημοσιεύσετε μερικές πολύ περίεργες selfies στα κοινωνικά μέσα, η απόδοση έχει σημασία και εξαρτάται πολύ από τα ρούχα σας.

Λαμβάνοντας πέντε τέτοιους συνδυασμούς ρούχων, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μάθετε πολλά περισσότερα γι ‘αυτά. Και μόλις έχετε φωτίσει τον εαυτό σας με κάποιο μάθημα μόδας από πρώτο χέρι, χτυπήστε έξω για το γυμναστήριο φορώντας τους και κερδίζοντας κάποιες πραγματικά εκτιμώντας τις ματιές.

Ο πρώτος συνδυασμός χρησιμοποιεί τρεις πολύ αποτελεσματικές και βασικές φθοράς φυσικής κατάστασης. Ένα αθλητικό σουτιέν με λεπτομέρειες, μια υπερμεγέθη κορυφή δεξαμενής και ένα ζευγάρι γκέτες. Φοράτε τρία από αυτά μαζί και χρησιμοποιήστε επιπλέον ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Επιλέξτε τη σκοτεινή παλέτα για μια έξυπνη, βασική και αποτελεσματική εμφάνιση- ακριβώς αυτό που πολλοί από εμάς τους αρέσει.

Τα ρούχα γυμναστικής έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι άνετα στο υπέρτατο. Ένα μπλουζάκι σε γκρι συνεργάζεται με ένα ζευγάρι χρώματος μπλοκαρισμένο capri (Gray and White μπορεί να δημιουργήσει μια λεπτή ψευδαίσθηση) είναι ιδανικό για μια πρόωρη πρωινή συνεδρία γυμναστικής. Για τα υποδήματα μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι λευκών εκπαιδευτή για να φανεί κομψά σπορ.

Ποτέ δεν αφήνουμε την ευκαιρία να φορέσουμε τυπωμένα γκέτες στο γυμναστήριο. Έχετε παρατηρήσει πόσο ιδιοσυγκρασιακό κομψό είναι; Έτσι, ένα ζευγάρι τυπωμένων γκέτες (σε καλοκαιρινά μοτίβα όπως floral και σε φωτεινές αποχρώσεις) που φοριούνται με ένα hoodie σε ουδέτερο χρώμα είναι αυτό που πρέπει να φανεί εκπληκτική. Η συμβατική σκιά θα μετριάσει τη ζωντάνια των εκτυπώσεων σε κάποιο βαθμό, φέρνοντας έτσι την ισορροπία στο ρούχο. Οι λευκοί εκπαιδευτές θα είναι το καλύτερο stoke του φινιρίσματος.

Μια μικρή παραλλαγή στον παραπάνω συνδυασμό, για αυτό το βλέμμα, εμπορεύεστε το hoodie σας για ένα μεγάλο και άνετο αθλητικό σουτιέν. Μπορείτε να επιλέξετε τις αποχρώσεις με βάση την εποχή. Οι συστάσεις θα εξακολουθούσαν να διαλέξουν σκοτεινά και νηφάλια χρώματα, καθώς αυτό όχι μόνο θα κρύψει τα μπαλώματα ιδρώτα, αλλά και θα φέρει μια αίσθηση ισορροπίας στις κατά τα άλλα δυνατά τυπωμένα γκέτες.

Βάζουμε μαζί μια λίστα με ρούχα γυμναστικής και δεν αναφέρουμε ένα ζευγάρι σορτς είναι ένα έγκλημα που σπάνια συγχωρείται. Έτσι επιλέξτε ένα ζευγάρι, ένα που είναι εύκολο στο δέρμα και καλό να κοιτάξετε, ένα ενιαίο σορτς υφής που λάμπει μέσα και ομαδοποιήστε το με ένα αθλητικό σουτιέν στο ίδιο χρώμα ή μια κορυφή δεξαμενής με μια αντίθεση απόχρωση. Για να βάλετε μαζί ένα νηφάλιο φαινόμενο, μπορείτε επιπλέον να καταφύγετε σε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Έτσι, για να συμπεράνετε, επιλέξτε τα ρούχα γυμναστικής που αισθάνεστε και δοκιμάστε τους παραπάνω επισημάνους συνδυασμούς για μια οριστική εμφάνιση στο γυμναστήριο, η οποία ενισχύει όχι μόνο την απόδοσή σας αλλά και το φούσκωμα σας. Η χονδρική χρήση της Fitness μπορεί να αγοραστεί από τους εμπόρους από διακεκριμένους κατασκευαστές. Τα ρούχα μπορούν να αγοραστούν χύμα, λαμβάνοντας τεράστιες εκπτώσεις.

Ετικέτες:
γυμναστήριο
Κατασκευαστές ρούχων γυμναστικής
Φύση γυμναστικής
Fitness Wear Wholesale
χονδρική ενδυμασία γυμναστικής

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *